Carregant Esdeveniments

El dijous 29 de febrer, a l’estand 8.1 B25 del 4YFN, tindrà lloc l’Investor’s Day, un esdeveniment de gran rellevància en el camp de la innovació i l’emprenedoria tecnològica. Aquest acte té com a objectiu principal la presentació dels projectes seleccionats per la primera edició del programa AI ACCELERATOR, una iniciativa destinada a fomentar el desenvolupament d’empreses innovadores basades en Intel·ligència Artificial.

Impulsat per la Generalitat de Catalunya, i2CAT i el CVC en col·laboració amb la Digital Catalonia Alliance (DCA-IA) i la Xarxa RDI-IA, en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya  Catalonia.AI, el programa AI ACCELERATOR representa una oportunitat única per a empreses emergents i innovadores a Catalunya. A través de la dinamització del talent local en l’àmbit de la IA, el programa busca contribuir al desenvolupament de solucions pioneres i disruptives.

Durant aquest esdeveniment, que se celebrarà en el marc del 4Y4N del MWC2024, els participants tindran l’oportunitat de presentar les seves propostes innovadores i el treball realitzat durant el procés d’acceleració. Aquesta serà una ocasió crucial per atraure possibles inversors i explorar oportunitats de finançament que permetin fer realitat aquests projectes empresarials.

Els projectes finalistes són els següents:

ATEMPO: Una plataforma dedicada a la gestió de la salut mental i la productivitat en empreses.

ENERGETHICS: Un sistema enfocat en la millora de l’eficiència per a l’autoconsum elèctric col·lectiu.

LINK3RS: Un software capaç de traduir en temps real la parla a llenguatge de signes en format de vídeo.

ONE SHOT: Un sistema de cribratge multinivell per al càncer de pulmó.

SInfon.IA: Un programari d’IA dissenyat per avaluar interpretacions musicals i oferir capacitació per a l’aprenentatge d’instruments.

 

Programa

11 h – Benvinguda institucional

Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

11:05 h – Presentació del Programa IA ACCELERATOR i del JURAT de l’Investors Day

Sergi Besonias, coordinador de la Xarxa RDI-IA

11.10h – Elevator pitch dels 5 projectes seleccionats

Projecte ATEMPO, a càrrec de Albert Cassorràn

Projecte ENERGETHICS, a càrrec de Jordi Lorente

Projecte Link3rs, a càrrec d’Hèctor Bordas

Projecte ONE SHOT, a càrrec d’Eduard Otero

Projecte Sinfon.IA, a càrrec Daniel Olivares

12.25 h Cloenda

Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

12.30h Fi de l’acte

Comparta esta información en su red Social favorita!

Go to Top